«Σίγουρα ο Αριστοφάνης θα χαίρεται που ο Τζιμάκος είναι πλέον στην παρέα του, αλλά εμάς θα μας λείψει το πνεύμα και χιούμορ του που πηγάζουν από αυθεντική στάση ζωής και άποψη για τα τεκταινόμενα» τονίζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι σε ανακοίνωσή τους. 

«Αντικομφορμιστής, πολυτάλαντος, προκλητικός, διαφορετικός, σατίρισε ότι θεωρούσε πως έπρεπε να σχολιαστεί, απ’ όπου κι αν προερχόταν. Εύστοχος και άμεσος δεν άφηνε περιθώρια παρεξηγήσεων των λεγομένων του, είτε ήταν τραγούδια, είτε εκπομπές, είτε παραστάσεις. Οι Μουσικές Ταξιαρχίες, ο Δράκουλας των Εξαρχείων, οι απίστευτες ατάκες στο ραδιόφωνο, η σάτιρα που έσπαγε κόκκαλα, οι ζωντανές παραστάσεις, άφησαν ένα στίγμα βαθύ και ξεχωριστό» προσθέτουν. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνεκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων, Εύα Πάσχου, για τον πρόωρο χαμό του μεγάλου καλλιτέχνη, δήλωσε: «Ο αυθεντικός κι αυθόρμητος Τζίμης Πανούσης μας ταρακουνούσε με το πηγαίο ταλέντο και χειμαρρώδη λόγο του χωρίς πολλά “φρου-φρου κι αρώματα”. Πάντα απλός και φιλικός, ξεχώριζε, και όσο καυστικός και αν γινόταν, ήταν πάντα σεβαστός για τις απόψεις του. Η απουσία του είναι ήδη αισθητή και το κενό που αφήνει μεγάλο και θα μείνει μεγάλο, για να θυμόμαστε που “μας την έλεγε” με τον δικό του τρόπο. Καλό σου ταξίδι Τζίμη Πανούση, θα μας λείψεις πραγματικά. Εκ μέρους των Οικολόγων Πράσινων τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους σου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης