«Δημαγωγία» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τα περί «καθαρής εξόδου» από τα μνημόνια στην ομιλία του στη συνεδρίαση των Τομεαρχών του Κόμματος του.

«Δημαγωγούν όταν μιλούν για το τέλος του προγράμματος. Πρόκειται μόνο για την τυπική λήξη του» είπε αναφερόμενος στα στελέχη της κυβέρνησης τονίζοντας ότι ακόμη και μετά την ολοκλήρωσή του «διατηρούνται στο ακέραιο οι σκληρές υποχρεώσεις που μάς φόρτωσαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καθαρή έξοδος δεν υπάρχει. Πρόκειται για άλλο ένα βρώμικο ψέμα των κυβερνώντων για να χρυσώσουν τα μέτρα που έρχονται» πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παράλληλα άσκησε παράλληλα κριτική στην κυβέρνηση για την υπόθεση των δύο στρατιωτικών που κρατούνται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Τουρκία, λέγοντας πως οι κυβερνώντες «αποδεικνύονται καθημερινά ανίκανοι να χειριστούν τις σχέσεις μας με την Άγκυρα».

«Τρία χρόνια τώρα η χώρα πάει πίσω. Στην οικονομία, στην ασφάλεια, στους θεσμούς και στη δικαιοσύνη, στην καθημερινότητα, αλλά -δυστυχώς- και στα εθνικά θέματα» ανέφερε προσθέτοντας «είκοσι μέρες τώρα οι δύο αξιωματικοί κρατούνται σε φυλακές υψίστης ασφάλειας στην Τουρκία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στο παρελθόν τέτοια θέματα λύνονταν σε μερικές ώρες. Η κυβέρνηση αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι ανίκανη να χειριστεί τις σχέσεις μας με την Τουρκία» επεσήμανε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης