Κ. Σκρέκας: Η ανίκανη κυβέρνηση τίναξε στον αέρα την αξιοποίηση του ΔΕΣΦΑ

Κ. Σκρέκας: Η ανίκανη κυβέρνηση τίναξε στον αέρα την αξιοποίηση του ΔΕΣΦΑ
Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Τις εξελίξεις στο θέμα της ιδιωτικοποίησης του ΔΕΣΦΑ, επέκρινε σκληρότατα η αξιωματική αντιπολίτευση, ασκώντας ιδιαίτερα αυστηρή κριτική κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Τρικάλων, Κώστας Σκρέκας, σε σχετική ανακοίνωση, υπογράμμισε: «Την ώρα που η ανεργία φέρνει σε απόγνωση εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, την ώρα που τα δημόσια ταμεία έχουν ανάγκη από έσοδα, την ώρα που η κυβέρνηση επιβάλλει νέους φόρους δισεκατομμυρίων και η δεύτερη αξιολόγηση βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, αυτή την ώρα η μεγαλύτερη αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας ύψους 400.000.000 ευρώ και ένα επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 2,5 δις ευρώ, που αφορά στη συμφωνημένη από το 2014 αξιοποίηση του ΔΕΣΦΑ, τινάζονται στον αέρα από την ανίκανη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Καταλήγοντας τόνισε: «Πιστεύει πραγματικά κανείς ότι αυτή η ακατάλληλη κυβέρνηση μπορεί να προσελκύσει επενδυτές στη χώρα; Πιστεύει κανείς ότι η οικονομία θα ανακάμψει και η Ελλάδα θα βγει από τον αναγκαστικό δανεισμό; Πρέπει να φύγουν τώρα. Όσο περισσότερο μένουν κάνουν κακό στη χώρα».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016, 22:05