Την εκτίμησή του ότι μέσα στο 2017 θα υπάρξουν σημαντικές πολιτικές εξελίξεις εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης σε εκδήλωση που οργάνωσε στο Αίγιο η τοπική κομματική οργάνωση της ΝΔ.

Ειδικότερα, ο Κωστής Χατζηδάκης είπε πως η σημερινή η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρατηθεί άλλο στην εξουσία και διατύπωσε την εκτίμηση ότι θα καταρρεύσει μέσα στο 2017, προχωρώντας ταυτόχρονα σε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, σε αυτό το σημείο, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι οι Έλληνες γυρνούν την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας πως όποτε κι αν γίνουν εκλογές, η Νέα Δημοκρατία θα αναδειχθεί κυβέρνηση ευρείας πλειοψηφίας και θα κυβερνήσει σε συμμαχία με όλους τους πολίτες, στη βάση της κοινής λογικής και της σοβαρότητας.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο Κωστής Χατζηδάκης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κατακτήσει ρεκόρ στα ψέματα και τη δημαγωγία, αφού, όπως ανέφερε, δεν άφησε προεκλογική υπόσχεση που να μην την πετάξει στα σκουπίδια. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «η κυβέρνηση έχει κάνει σημαία και καθημερινή πρακτική το ψέμα».

Επίσης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι η χειρότερη μετά τη μεταπολίτευση, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «έχει λάβει μέτρα πολλών δισ. ευρώ, ξεχαρβαλώνοντας έτσι την οικονομία και κάνοντας ζημιά στο επενδυτικό κλίμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, όσον αφορά στη δεύτερη αξιολόγηση, ο κ. Χατζηδάκης είπε ότι παραμένει άγνωστο το πότε θα κλείσει.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης