«Βόμβα» εξαπέλυσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος από τη Σύρο όπου βρέθηκε για το σύμφωνο συναντίληψης για το στρατόπεδο υπό τη σκιά της ψήφισης του νομοσχεδίου την Κυριακή, το οποίο μεταξύ άλλων περιελάμβανε και την αύξηση του ΦΠΑ στην 2η ομάδα νησιών, ανάμεσά τους και η Σύρος.

Στην ομιλία του στην εκδήλωση ανέφερε ότι η ρύθμιση στα νησιά είναι «αντισυνταγματική» και έκανε λόγο για «εγκληματική απόφαση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεών του: «Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, μία απόφαση αντισυνταγματική για την οποία δώσαμε μεγάλη μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή.

Δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα στην παρούσα φάση, όμως παραμένει για εμάς πρώτη προτεραιότητα. Με την πρώτη ευκαρία και τα πρώτα ωφέλη που θα υπάρξουν θα προχωρήσουμε στην αποκατάσταση αυτής της αδικίας».

H επίμαχη δήλωση Καμμένου στο 28:25”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Κράμερ εναντίον Κράμερ


Η αποστροφή του κ. Καμμένου που πυροδότησε αντιδράσεις εντός συνόρων ερμηνεύτηκε από στενούς του συνεργάτες ως« έκρηξη του θυμικού και κίνηση αυθορμητισμού», καθώς αν και ψηφίστηκε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο, ο ίδιος θεωρεί ότι το μέτρο είναι άδικο για τους νησιώτες.

Παραίτηση Καμμένου ζητάει η Νέα Δημοκρατία

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η δήλωση του Πάνου Καμμένου από τη Σύρο πως η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά -την οποία υπερψήφισε μόλις την Κυριακή- είναι πράξη «εγκληματική» και «αντισυνταγματική».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με μια σκληρή ανακοίνωση ζητά την παραίτηση και μάλιστα σήμερα του Υπουργού Αμυνας.

«‘’Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, είναι μια απόφαση αντισυνταγματική…’’.

Αυτά δήλωσε σήμερα στη Σύρο ο κ. Πάνος Καμμένος.

Καταγγέλλει αυτά που ο ίδιος και ο συνεταίρος του κ. Τσίπρας ψήφισαν στη Βουλή, μόλις πριν από δύο ημέρες.

Ομολογεί ότι έκαναν ‘’έγκλημα’’. Ομολογεί ότι νομοθετούν αντισυνταγματικά. Τώρα πια δεν έχει άλλη επιλογή. Οφείλει να παραιτηθεί. Σήμερα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης