Σφοδρή επίθεση στον Ανδρέα Λοβέρδο, χωρίς πάντως να τον κατονομάζει, εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, αποκαλώντας τον «πλασιέ».

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε από την απαγόρευση πρόσβασης σε έγγραφα που αφορούν στην υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, ακόμα και σε βουλευτές, ο κ. Καμμένος φάνηκε να κάνει ένα βήμα πίσω, τονίζοντας ότι επιτρέπει την πρόσβαση στα απόρρητα έγγραφα του Υπουργείου Άμυνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για να σταματήσει κάθε σπέκουλα σε σχέση με τα απόρρητα έγγραφα του ΥΕΘΑ για την υπόθεση της ΣΑ και η πώλησή τους σε εφημερίδες από τον πλασιέ, δίνω πρόσβαση να τα δουν τα μέλη της Επιτροπής Εξοπλισμών και αποχαρακτηρίζω όσα δει και ζητήσει ο εισαγγελέας» ανέφερε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Twitter ο υπουργός Άμυνας.

Την Τετάρτη, το Υπουργείο Εξωτερικών προειδοποίησε με φυλάκιση όσους ευθύνονται για τη διαρροή απόρρητων εγγράφων, «φωτογραφίζοντας» τον Ανδρέα Λοβέρδο, ενώ ο πρόεδρος της Βουλής σφράγισε και παρέδωσε τα έγγραφα στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης