Πυρά κατά του Νίκου Φίλη εξαπέλυσε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα, Πάνος Καμμένος. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, θέλοντας να δώσει το στίγμα πως η συνεργασία ΑΝΕΛ- ΣΥΡΙΖΑ παραμένει δυνατή, «θα μπλοκάρουμε όποιον κύριο Φίλη ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές».

Ο κ. Καμμένος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 υπενθύμισε την αντίδραση των ΑΝΕΛ, όταν ο πρώην υπουργός Παιδείας βρέθηκε σε κόντρα με την Εκκλησία, και εστίασε στη δήλωση του κ. Φίλη για τη γενοκτονία των Ποντίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε σοβαρότερα θέματα να συζητήσουμε με τον πρωθυπουργό από τον Φίλη» δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κληθείς να απαντήσει για το αν έχει μιλήσει για το εν λόγω ζήτημα με τον Αλέξη Τσίπρα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κριτική που του άσκησε για τα εξοπλιστικά ο πρώην υπουργός Παιδείας, εξηγώντας πως θα απαντήσει «σε ερωτήσεις που γίνονται στη Βουλή και δεν έχει γίνει καμία ερώτηση».

Για την Τουρκία:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του έκανε ειδική αναφορά στην Τουρκία, εκτιμώντας πως η γειτονική χώρα αποδεικνύει συνεχώς ότι έχει χάσει την ψυχραιμία της.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υπογράμμισε πως στην περιοχή των Ιμίων βρίσκεται συνεχώς ελληνική παρουσία και διαβεβαίωσε ότι την Πέμπτη δεν πραγματοποιήθηκε καμία πτήση τουρκικού ελικοπτέρου, κάνοντας παράλληλα λόγο για «τουρκική μονταζιέρα».

Τέλος, ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στους δύο στρατιωτικούς που συνελήφθησαν στον Έβρο λέγοντας πως για την τύχη τους θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης