Την αισιοδοξία του για τις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς εξέφρασε ο υπουργός Άμυνας και πρόεδος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, στη συνέντευξη Τύπου στην ΔΕΘ.

Επιτέθηκε στη ΝΔ, λέγοντας ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει τη χάρη στον Κυρ.Μητσοτάκη, που ζητά εκλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Και το 2019 αντέχουμε και το 2023» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε πως θεωρεί απαράδεκτη κάθε πίεση στο θέμα του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου προκειμένου να μη διερευνηθεί η υπόθεση του πρώτου Μνημονίου. Χαρακτήρισε την υπόθεση «κορυφαία» και τόνισε ότι πρέπει να αφεθεί η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της.

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την απογοήτευση του για τη στάση της ΝΔ: «Η υπόθεση Γεωργίου, η υπόθεση παραποίησης των στατιστικών στοιχείων, έχει να κάνει ακριβώς με την προσπάθεια να εκμηδενιστεί το έργο της κυβέρνησης Καραμανλή (2004-2009). Και, μάλιστα, έχω απογοητευθεί από τη στάση και της σημερινής Νέας Δημοκρατίας. Η σημερινή στάση της ΝΔ που αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι να αναφερθεί στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, δείχνει ότι, δυστυχώς, μετά την αποπομπή του κ. Σαμαρά, ο κ. Μητσοτάκης έχει επιλέξει να ακολουθήσει την ίδια πολιτική. Και αυτό διότι ουσιαστικά η πολιτική που συνεχίζεται είναι η πολιτική της “συμμαχίας του τρόμου”, προκειμένου να καλυφθεί το ΠΑΣΟΚ για τα προβλήματα, τα οποία δημιούργησε, ιδιαίτερα η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Αυτή ήταν και η αιτία σύγκρουσης μου με τον κ. Σαμαρά και η αιτία για την οποία διεγράφην από τη ΝΔ, και ήταν ο λόγος που βρεθήκαμε άνθρωποι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και δημιουργήσαμε το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης