«Η μαγκούρα του Γκόρτσου δεν είναι σύμβολο Δημοκρατίας. Είναι σύμβολο μικροπολιτικής» τόνισε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ο Γ. Κατρούγκαλος τόνισε πως εικόνες όπως αυτές έξω από το Yπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης «αμαυρώνουν τους αγώνες των αγροτών» και πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση είναι έτοιμη να συζητήσει με τους παραγωγούς που είναι διατεθειμένοι να προσέλθουν σε διάλογο για τις βέλτιστες λύσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καλέσαμε όλους σε ανοιχτή συζήτηση και διάλογο. Προϋπόθεση για τον διάλογο είναι να έρθουν. Έχουμε πάρει αιτήματα από συγκεκριμένα μπλόκα και θα τα συζητήσουμε. Προϋπόθεση του διαλόγου, όμως, είναι να καθίσουν οι δύο πλευρές γύρω από ένα τραπέζι. Είμαι βέβαιος ότι οι αγρότες θα έρθουν. Γιατί οι αγρότες δεν είναι οι μαγκουροφόροι που επιχείρησαν να εισβάλουν στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης» πρόσθεσε ο κ. Κατρούγκαλος.

«Εμείς με όλους τους αγρότες που είναι διατεθειμένοι για διάλογο, με αυτούς θα συζητήσουμε, διότι αυτοί είναι η ελπίδα για την ανάκαμψη του πρωτογενούς τομέα, που είναι η επίσης ελπίδα για την ανάταξη της οικονομίας μας» ανέφερε επίσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης