Μια πρώτη ένδειξη γραφής της κυβέρνησης για την αποκατάσταση των αδικιών που προκάλεσε η «αντιμεταρρύθμιση του μνημονίου» και το «πελατειακό κράτος» των προηγούμενων κυβερνήσεων, χαρακτήρισαν το νομοσχέδιο –γνωστό για την επαναπρόσληψη των 3.900 απολυμένων υπαλλήλων- ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης και ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος, στη συνάντηση που είχαν σήμερα με εκπροσώπους του Τύπου και ενόψει της ψήφισης του συγκεκριμένου νομοσχεδίου στη Βουλή, το αργότερο στις 5 Μαΐου.

Ο κ. Βούτσης τόνισε ότι με τη συμπαράσταση του λαού θα υλοποιήσουμε όλες τις δεσμεύσεις μας και ταυτόχρονα εμφανίσθηκε αισιόδοξος, όπως και ο κ. Κατρούγκαλος, για μια έντιμη συμφωνία με τους εταίρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, όπως αναφέρθηκε, δεν θα μπορούσαν να αποκατασταθούν όλες οι αδικίες του παρελθόντος, αλλά και οι δυο ομιλητές δεσμεύθηκαν ότι θα γίνει κάθε προσπάθεια για την αντιμετώπιση των αδικιών με νομοθετικές ρυθμίσεις που θα κατατεθούν στο μέλλον.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης