Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εντάσσεται ο έως σήμερα ανεξάρτητος βουλευτής Λάρισας Κώστας Μπαργιώτας, ο οποίος είχε εκλεγεί στις τελευταίες εκλογές με το Ποτάμι, απ’ όπου αποχώρησε το περασμένο φθινόπωρο.

Την Τετάρτη συναντήθηκε με την επικεφαλής της ΔΗΣΥ Φώφη Γεννηματά και οριστικοποιήθηκε η συμφωνία ένταξής του στην παράταξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με δήλωσή του ο κ. Μπαργιώτας υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να διαχειριστεί το πρόβλημα της χώρας και ότι η κρίση αντί να υποχωρεί βαθαίνει περισσότερο, με τη ΝΔ να μη φαίνεται επίσης ικανή να διατυπώσει αξιόπιστη πρόταση εξουσίας και να αρκείται σε μια αέναη και ανούσια εκλογολογία.

«Σε αυτό το πλαίσιο η ανασύσταση της Κεντροαριστεράς σε ενιαίο πολιτικό φορέα, ικανό να περιγράψει και να επιδιώξει το όραμα μιας σύγχρονης Ευρωπαϊκής Ελλάδας είναι απολύτως απαραίτητη. Μάλιστα επείγει» αναφέρει ο Κώστας Μπαργιώτας και δηλώνει ότι «το κάλεσμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σε ένα Συνέδριο ενότητας και σύνθεσης μπορεί και πρέπει να οδηγήσει στην ενοποίηση όλων των δυνάμεων της δημοκρατικής παράταξης».

«Εντάσσομαι από σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για να συνδράμω σε αυτήν την προσπάθεια. Μια τέτοια διαδικασία ούτε εύκολη είναι ούτε προδιαγεγραμμένη. Για να είναι επιτυχής προϋποθέτει βούληση και πολιτική γενναιότητα από όλους» αναφέρει ο Κώστας Μπαργιώτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης