Χρήστος Μαζάνης 

Βουλή χωρίς Ραχήλ Μακρή γίνεται ; Κι όμως γίνεται. Αλλά βέβαια η Ραχήλ, μετά την αμφισβήτηση στο πρόσωπο του προέδρου της «Λαϊκής Ενότητας», Παναγιώτη Λαφαζάνη σχετικά με το debate των πολιτικών αρχηγών, τώρα, αφού δεν είναι πια βουλευτής, τα βάζει με τον Τσίπρα και τα ΜΜΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό,ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν μου προξένησε καμία έκπληξη. Όλο το μιντιακό σύστημα από την πρώτη στιγμή είχε επιτεθεί απέναντι στη Λαϊκή Ενότητα και τα στελέχη της, γραφικοποιώντας τα στελέχη αυτά.Εμένα που με παρακαλούσαν παλιότερα να βγω στα τηλεοπτικά πάνελ, επί δύο εβδομάδες δεν δέχτηκα ούτε ένα τηλέφωνο, δηλαδή τραγικό! Γνωρίζω ότι υπήρχε non paper από το Μαξίμου και από τον κ. Τσίπρα για αποκλεισμό από όλα τα ΜΜΕ για μένα προσωπικά».

Να υπενθυμίσουμε στην κα Μακρή πως προεκλογικά είχε προγραμματιστεί εμφάνιση σε debate στην τηλεόραση της Ζούγκλας. Την ημέρα όμως της εκπομπής, ένα λεπτό πριν αρχίσει, ακύρωσε την εμφάνισή της διαμέσου συνεργάτη της…

Καλούς αγώνες λοιπόν … και να μην ξεχάσω..Η Ραχήλ σύμφωνα με πληροφορίες  επιστρέφει στην οργανική της θέση ως απλή υπάλληλος στο ΥΠΕΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Αμφισβητεί και τον Λαφαζάνη τώρα η Ραχήλ Μακρή!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης