Της Άντζελας Πεΐτση

Κριτική κατά της κυβέρνησης, αναφορικά με τα τέσσερα νέα «όχι» που εισέπραξε από τους θεσμούς κατά την πρώτη μέρα, της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων που πραγματοποίησε στην Αθήνα, άσκησε ο πρώην υπουργός – Βουλευτής ΝΔ Ά Αθηνών, Βασίλης Κικίλιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχετική ερώτηση του zougla.gr υπογράμμισε: «Η Κυβέρνηση μόνον “όχι” εισπράττει τον τελευταίο καιρό, από όλους αυτούς που καταλαβαίνουν πως έτσι όπως πάει η οικονομία δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση να βγούμε από την κρίση. Η Κυβέρνηση λειτουργεί αυταρχικά, απολυταρχικά στο θέμα της οικονομίας, βάζοντας μπροστά ένα δήθεν τσαμπουκά απέναντι στους θεσμούς. Οι οποίοι από τη μεριά τους, κάνουν την ελληνική κυβέρνηση, ό,τι θέλουν».

Σχολιάζοντας ταυτόχρονα το θέμα των τηλεοπτικών αδειών επεσήμανε: «Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ_ΑΝΕΛ λειτουργεί μ΄ έναν απολυταρχισμό, έναν ιδεαλισμό και μία ανεπίτρεπτη συμπεριφορά σε ό,τι έχει να κάνει με τις τηλεοπτικές άδειες. Του στυλ “αποφασίζουμε και διατάζουμε”… Ο νόμος είναι αντισυνταγματικός, όπως λέμε καθημερινά στη Νέα Δημοκρατία». Και τόνισε: «Λειτουργεί μ’ ένα απολυταρχισμό και στο θέμα των αποφάσεων της δικαιοσύνης, τις σχολιάζει, προσπαθεί να τις προκαταλάβει… Είναι άλλο θέμα η δημοκρατία και είναι άλλο θέμα η ασυδοσία, ο ιδεαλισμός, αυτή η απολυταρχία που θέλουν να επιβάλλουν οι κυβερνώντες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης