Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Με ένα προσωπικό του μήνυμα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, καλεί το κάθε μέλος της γαλάζιας παράταξης να ανανεώσει την «κάρτα μέλους» του, στη ΝΔ. Χαρακτηριστικά, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει ότι η απόκτησή της, είναι η έμπρακτη συμβολή όλων, στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Νέα Δημοκρατία, για να εξυγιάνει τα οικονομικά της. Βάζει τάξη στο σπίτι της και αποδεικνύει ότι όλοι είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να αλλάξουν και τη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθεί ολόκληρο το μήνυμα του κ. Μητσοτάκη:

«Ανανέωσε τη συνδρομή σου σήμερα»

«Πριν από 10 μήνες, με την ενεργό συμμετοχή σου στην ανοιχτή διαδικασία της Νέας Δημοκρατίας για την εκλογή Προέδρου, έβαλες πλάτη για να σταθεί η παράταξή μας όρθια και να μπει σε μια νέα εποχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα, απευθύνομαι ξανά σε εσένα, επειδή σε θεωρώ συνεργάτη με δικαιώματα και άποψη. Πολύτιμο συνοδοιπόρο σε μια διαδρομή που οδηγεί σε ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας.

Θέλουμε το ρόλο σου ενεργό και γι’ αυτό δημιουργούμε την Κάρτα Μέλους της Νέας Δημοκρατίας.

Η προσωπική σου Κάρτα παρέχει συγκεκριμένα προνόμια:

• Δικαίωμα ψήφου στις εσωκομματικές διαδικασίες

• Δικαίωμα υποψηφιότητας για τα κομματικά όργανα

• Δικαίωμα συμμετοχής σε εκδηλώσεις ειδικά για τα μέλη της

• Πρόσβαση στα ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα μελών για τις προτάσεις της

• Προσωποποιημένη σελίδα μέλους στον ιστότοπό της.

Κυρίως, όμως, η απόκτηση της Κάρτας Μέλους είναι η έμπρακτη συμβολή σου στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για να εξυγιάνουμε τα οικονομικά της Νέας Δημοκρατίας. Βάζοντας τάξη στο σπίτι μας αποδεικνύουμε ότι είμαστε έτοιμοι κι αποφασισμένοι να αλλάξουμε και τη χώρα.

Το μοντέλο χρηματοδότησής μας στηρίζεται στη φιλοσοφία «λίγα από πολλούς». Με απόλυτη διαφάνεια και πλήρη συναίσθηση της δύσκολης περιόδου που ζούμε.

Με 1 ευρώ το μήνα, βοηθάς το Κόμμα μας να γίνει ακόμα πιο ισχυρό, ακόμα πιο υγιές, ακόμα πιο αδέσμευτο, ικανό να παίξει τον ιστορικό του ρόλο.

Στο γύρισμα της Ιστορίας που βρισκόμαστε σήμερα, δύναμη και σύμμαχός μας είναι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες. Όλες και όλοι που εμπιστεύονται τη Συμφωνία Αλήθειας και στηρίζουν τον Οδικό Χάρτη εξόδου της χώρας από την κρίση.

Μεγαλύτερο όπλο μας είναι τα ενεργά και περήφανα μέλη μας.

Στηρίζομαι σε σένα. Η βοήθειά σου είναι πολύτιμη».

Κυριάκος Μητσοτάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης