Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Άμεση, σκληρή και ιδιαίτερα επικριτική ήταν οι αντίδραση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς και κορυφαίων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, κατά των Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που τάχθηκαν κατά του ψηφίσματος του Ευρωκοινοβουλίου, το οποίο καταδικάζει τον αυταρχισμό του Μαδούρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται πως «κατά» του ψηφίσματος, τάχθηκαν οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, Στέλιος Κούλογλου και Κωνσταντίνα Κούνεβα, ενώ απείχε ο Κώστας Χρυσόγονος. Επίσης, κατά τάχθηκαν ο ευρωβουλευτής της ΛΑΕ Νίκος Χουντής και όλοι οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ο ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ Νότης Μαριάς και η ανεξάρτητη ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα απείχαν από την ψηφοφορία, ενώ κατά του ψηφίσματος τάχθηκαν και οι βουλευτές του ΚΚΕ.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Εκτίθενται διεθνώς για χάρη του Μαδούρο»

Ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έγραψε στον προσωπικό του, λογαριασμό στο Twitter: «Αρνήθηκαν συζήτηση στη Βουλή. Καταψήφισαν στο Ευρωκοινοβούλιο. Εκτίθενται διεθνώς για χάρη του Μαδούρο. Αγάπη που δεν κρύβεται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μακάριος Λαζαρίδης: «Podemos και ΣΥΡΙΖΑ, συγκοινωνούντα δοχεία και όχι μόνον…»

Ο Δ/ντης του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Twitter, έγραψε χαρακτηριστικά: «Οι Podemos στη Ισπανία και ο ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωκοινοβούλιο στήριξαν το Μαδούρο. Συγκοινωνούντα δοχεία και όχι μόνον… Έτσι εξηγείται γιατί ο κ. Τσίπρας, απέρριψε αίτημα της Νέας Δημοκρατίας, για έκδοση ψηφίσματος στην Ελληνική Βουλή».




Ερώτηση Άδωνι Γεωργιάδη προς Δημήτρη Παπαδημούλη

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας – Τομέαρχης Άμυνας και Βουλευτής Β’ Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης, μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Twitter, κατέθεσε ερώτηση προς τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, γράφοντας: «Κύριε Παπαδημούλη, το κλείσιμο του Κοινοβουλίου, οι δολοφονίες, διαδηλωτών, η άσκηση βίας, δεν σας ήταν αρκετά για να καταδικάσετε το Μαδούρο;»

Γιώργος Κουμουτσάκος: «Αποκαλυπτήρια ντροπής του ΣΥΡΙΖΑ»

Από τη μεριά του, ο Επικεφαλής του Τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας – Βουλευτής Β’ Αθηνών, Γιώργος Κουμουτσάκος, υπογράμμισε: «Στο Ευρωκοινοβούλιο συντελέστηκαν τα πολιτικά αποκαλυπτήρια ντροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ευρωβουλευτές του, υπέρ του δικρατορικού καθεστώτος Μαδούρο».



Γιάννης Βρούτσης: «Ντρόπιασαν την Ελλάδα οι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ»

Δριμεία ήταν και η κριτική του Τομεάρχη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης, Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτή Κυκλάδων, Γιάννη Βρούτση, κατά των Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην Υπουργός, έγραψε στο Twitter: «Ντροπή και αηδία. Οι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζουν το καθεστώς Μαδούρο, που έχει καταλύσει τη Δημοκρατία και δολοφονεί πολίτες». Και συνέχισε: «Αθλιότητα! Ντρόπιασαν την Ελλάδα!. Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή, στήριξε το δικτάτορα Μαδούρο».


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης