Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Ανεβάζει τους αντιπολιτευτικούς τόνους, η Νέα Δημοκρατία και εξαπολύοντας σκληρά βέλη κριτικής κατά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, χαρακτηρίζει δια στόματος του Προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη, «ως κατάπτυστη» την επιστολή Τσακαλώτου προς τους Θεσμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σε συνέντευξή του, στον ραδιοφωνικό σταθμό “Alpha 9,98” υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Η κυβέρνηση υπογράφει τα πάντα και καταδικάζει τη χώρα σε παρατεταμένη λιτότητα» και την κατηγόρησε πως «παίζει παιχνίδι διγλωσσίας. Στο εσωτερικό σηκώνει μπαϊράκι και στο εξωτερικό ζητάει συγνώμη. Το έργο δεν κόβει εισιτήρια».

«Μέσα στο 2017, αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις του ΣΥΡΙΖΑ, θα έχουμε χάσει τρία χρόνια, για να βρεθούμε πάλι στο 2014», είπε ο κ. Μητσοτάκης και υπογράμμισε: «Ποιος θα είναι ο απολογισμός της παρουσίας του κ. Τσίπρα στη πρωθυπουργία όταν χάσει τις εκλογές;»
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Πρόεδρος της ΝΔ, τόνισε πως το κόμμα του, ξέρει πώς να φέρει επενδύσεις στην Ελλάδα επισημαίνοντας ό,τι «ο ιδιωτικός τομέας θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας και όχι το κράτος». Σημείωσε πως με τις μειώσεις φόρων μπορούν να αυξηθούν τα έσοδα του κράτους και επανέλαβε πως αναλαμβάνοντας τη διακυβέρνηση της χώρας θα προχωρήσει σε μειώσεις του ΕΝΦΙΑ σε δύο χρόνια κατά 30% , συγκεκριμένα 20% τον πρώτο χρόνο και 10% το δεύτερο.

«Απέναντι στον διχασμό του κ. Τσίπρα εμείς προτάσσουμε ένα λόγο εθνικής συστράτευσης. Χρέος μου είναι να ενώσω όλους τους Έλληνες», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης και τόνισε: «Έχουμε τεράστιες δυνατότητες ως χώρα και ως λαός. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον μας, αρκεί να ξεμπλοκάρουμε τη δημιουργικότητα του Έλληνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πρόεδρος της ΝΔ, δήλωσε πως «όσο πιο γρήγορα γίνουν οι εκλογές, τόσο το καλύτερο για τη χώρα. Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης