της Άντζελας Πεΐτση

Ορίστηκε και εργάζεται νυχθημερόν η ομάδα των πέντε βουλευτών της ΝΔ, υπεύθυνη για την κατάρτιση των γαλάζιων ψηφοδελτίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιτροπή στελεχώνεται από τους κ. Κωνταντίνο Γκιουλέκα, Κώστα Τασούλα, Θανάση Μπούρα, Γιάννη Πλακιωτάκη και Γιώργο Βλάχο και τελεί υπό την προεδρεία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Στόχος τους, δεν είναι άλλος από το να «κλείσουν» το συντομότερο δυνατόν οι λίστες των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Οι πυρετώδεις προετοιμασίες κορυφώθηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ασφαλείς πληροφορίες φέρνουν ακόμα και μεταγραφές από άλλα κόμματα προς τη Νέα Δημοκρατία. Το γεγονός αυτό ίσως να αποτελέσει την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου στοιχήματος της νέας ηγεσίας του κόμματος. Υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ δε δίστασε να αναφέρει πως οι διαρροές, οι απομακρύνσεις, οι διαγραφές, η αποστασιοποίηση που υπέστη το κόμμα, στοίχισαν στη ΝΔ και σήμερα τα γεγονότα δείχνουν πως η κατάσταση μπορεί να διορθωθεί.

Τα τηλέφωνα των μελών της πενταμελούς επιτροπής, πήραν φωτιά στο Σαββατοκύριακο. Κύκλοι των γαλάζιων γραφείων επεσήμαναν πως «δεν υπήρξε καμία “ηχηρή” άρνηση καθόδου στα ψηφοδέλτια του κόμματος». Στον προεκλογικό αγώνα συστρατεύονται στελέχη της αυτοδιοίκησης, των συνδικαλιστών, της νεολαίας κ.λ.π.

Η κατάρτιση των γαλάζιων ψηφοδελτίων αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας και να τεθεί στη διάθεση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Όσο για το ψηφοδέλτιο της Επικρατείας, πληροφορίες αναφέρουν πως θα παρουσιαστεί τελευταίο και αφήνουν με νόημα να εννοηθεί πως «δε θα λείψουν οι εκπλήξεις».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης