«Η Νέα Δημοκρατία κλείνει σήμερα 41 χρόνια προσφοράς στην Ελλάδα. Από αυτά 18 ήταν Κυβέρνηση και 23 Αξιωματική Αντιπολίτευση. Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη όχι μόνο πρόσφερε στη χώρα την Ευρωπαϊκή της ταυτότητα αλλά ήταν και παραμένει εγγυητής της». Δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τη συμπλήρωση 41 ετών από την ίδρυση της ΝΔ.

«Το ευρύτερο εθνικό συμφέρον ήταν και παραμένει η σταθερή πυξίδα της πολιτικής της. Η μεγιστοποίηση της ελευθερίας του ατόμου ήταν και παραμένει η βασική της αξία. Η κοινωνική ευαισθησία ήταν και παραμένει θεμελιώδες χαρακτηριστικό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαι μέλος της από 15 χρονών. Ανδρώθηκα πολιτικά στις οργανώσεις της. Στη ΜΑΚΙ και στην ΟΝΝΕΔ. Όταν γράφτηκα, θυμάμαι, η Νέα Δημοκρατία ήταν πολύ ελκυστική για τους νέους. Ενέπνεε εμπιστοσύνη, ήταν όαση πολιτικού ορθολογισμού στην Ελλάδα της ΠΑΣΟΚρατίας και του λαϊκισμού, μετέδιδε ενθουσιασμό και πάθος στα μέλη της.

Αυτή τη Νέα Δημοκρατία θέλω να χτίσουμε από την αρχή. Αυτήν που θα κεντρίσει ξανά το ενδιαφέρον των νέων και θα τους εμπνεύσει με τα ιδανικά, τις αξίες και τις πολιτικές της. Αυτήν που θα βγάλει την Ελλάδα από το τέλμα στο οποίο είναι βυθισμένη», καταλήγει ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης