«Οι ΑΝΕΛ έχουμε επανειλημμένα τονίσει ότι δεν γινόμαστε ουρά κανενός, πόσο μάλλον του ΣΥΡΙΖΑ που ακολουθεί πολιτικές που δεν είναι αποδεκτές από εμάς». Αυτό είπε ο εκπρόσωπος του κόμματος,Τέρενς Κουίκ, μιλώντας σήμερα στον REAL FM.

Ο κ. Κουίκ υπενθύμισε τα πρόσφατα λεχθέντα, από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συνυπογράφει με τους ΑΝΕΛ το αίτημα για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το πρώτο μνημόνιο και τις ευθύνες του Γιώργου Παπανδρέου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε μαζί με τους ΑΝΕΛ, για την επιπλέον κάλπη στη λίστα Λαγκάρντ για να κατσούν ως κατηγορούμενοι οι Γιώργος Παπανδρέου, Γιώργος Παπακωνσταντίνου και Λουκάς Παπαδήμος. Πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φλερτάρει με στελέχη του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ και πώς σφυρίζει αδιάφορα στα περισσότερα που αφορούν το μνημονιακό ΠΑΣΟΚ προφανώς για να «ψαρεύει» ψήφους.

Ο κ. Κουίκ σημείωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει καταστεί συνομιλητής όλων εκείνων με τους οποίους σε καμία περίπτωση δεν θα συνομιλούσαν οι ΑΝΕΛ και ο Πάνος Καμμένος και διευκρίνισε ότι αναφέρεται στον Σόιμπλε, στον Ράιχενμπαχ, στον Τόμσεν καθώς και στα «γλυκά μάτια» που έκανε στον Γιουνκέρ, μέχρι να αλλάξει γνώμη.

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Άνοιγμα» ΣΥΡΙΖΑ σε ΑΝΕΛ για κυβέρνηση σωτηρίας, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014, 10:19

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης