Άναψαν τα αίματα κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, όταν ο δημοσιογράφος, Μάνος Αντώναρος, και ο πολιτικός και πρώην υπουργός, Κίμωνας Κουλούρης, συγκρούστηκαν με αφορμή το διαμέρισμα στο οποίο διαμένει ο πρώτος.

Πιο συγκεκριμένα, η διένεξη ανάμεσα στους δύο σημειώθηκε, όταν ο Κίμωνας Κουλούρης παρενέβη τηλεφωνικά με… αφορμή ένα ενοικιοστάσιο κατά τον πολιτικό ή ένα πωλητήριο κατά  τον δημοσιογράφο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλεσμένοι και τηλεθεατές αιφνιδιάστηκαν, όταν, εξαιτίας της διαμάχης για το εάν ο πολιτικός ήθελε να αγοράσει ή να νοικιάσει το διαμέρισμα, ο διάλογος εκτροχιάστηκε, με τους δύο πρωταγωνιστές να ανταλλάσσουν βαρείς χαρακτηρισμούς. Αργότερα, στην εκπομπή παρενέβη και ο μεσίτης που είχε αναλάβει την υπόθεση.

Παρακολουθήστε όλη τη διένεξη στο video που ακολουθεί:

Ωστόσο, στη συνέχεια, τα πνεύματα ηρέμησαν μετά την παρέμβαση του ιδιοκτήτη, ο οποίος ξεκαθάρισε την υπόθεση, με τον Κίμωνα Κουλούρη να ζητάει συγγνώμη, επειδή παραφέρθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε την παρέμβαση του ιδιοκτήτη της οικίας και τις δηλώσεις του Κίμωνα Κουλούρη

Ο Μάνος Αντώναρος με σημερινή επιστολή του στα media ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του στη «Ζούγκλα».

“Ζητώ συγγνώμη από όλους/ες εσάς που έτυχε χθες να με παρακολουθήσετε να διαπληκτίζομαι στην εκπομπή «Ζούγκλα» με τον Κίμωνα Κουλούρη.

Μου ξέφυγε η κατάσταση, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Η εμπειρία μου στην τηλεόραση θα έπρεπε να είχε λειτουργήσει. Επί πολύ καιρό ερχόντουσαν άνθρωποι σπίτι μου για να το αγοράσουν. Έχω γράψει πολλές φορές γι’ αυτό στο internet. Ετσι με είχε πληροφορήσει (σαφώς) ο ιδιοκτήτης. Δυστυχώς εν αγνοία μας το’χε βάλει και προς…ενοικίαση. Το παραδέχτηκε ο ίδιος στον αέρα, ότι δεν τον γνώριζα.

Τί άλλο λοιπόν μπορούσα να φαντασθώ όταν ήρθε –εκτός προγραμματισμένης ώρας ο Κίμων Κουλούρης;-

Ακόμα την ίδια αίσθηση έχω, αλλά η αίσθηση δεν πρέπει ποτέ να είναι αρκετή για έναν δημοσιογράφο. Η ιδιότητα μας πρέπει να μας ακολουθεί σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής μας.

Όταν είσαι π.χ. γιατρός και γράφεις στο net ή μιλάς στα media, δεν μπορείς να ξεχνάς ότι είσαι γιατρός.
Έχω δίκιο… αλλά το δίκιο δεν είναι πάντα αρκετό.

Με έπνιξε αυτό το δίκιο όταν άρχισε να με βρίζει, αλλά αντικειμενικά και εκείνος είχε δίκιο, γιατί απλούστατα μπορούσε κάλλιστα να ισχυρισθεί ότι ήρθε προς ενοικίαση και όχι προς αγορά.

Σε μια δύσκολη στιγμή για τους πολιτικούς θα έπρεπε να είμαι πιο προσεκτικός. Δεν ήμουν και έτσι το πληκτρολόγιο μου μετατράπηκε σε σκανδάλη. Απαράδεκτο για έναν δημοσιογράφο, που πιστεύει στην διασταυρωμένη αλήθεια.

Σας ζητώ συγγνώμη για την εντελώς αντιαισθητική και αγενέστατη στάση μου.

Ήδη έστειλα fax στον Πρόεδρο του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, ζητώντας του να με εγκαλέσουν.”

ΜΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης