Δριμεία κριτική στον αντιπρόεδρο της ΝΔ ‘Αδωνι Γεωργιάδη από τον ΣΥΡΙΖΑ που του καταλογίζει “χυδαίες δηλώσεις”. 

Σς ανακοίνωση του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης ξεπέρασε και τον πιο χυδαίο του εαυτό», καθώς «σε σημερινή του τηλεοπτική εμφάνιση στον ΣΚΑΪ έφτασε στο σημείο να πει ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην “ομάδα διαχείρισης” του πλοίου Αγία Ζώνη ΙΙ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι μόνο ένας γραφικός ψεύτης, είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, προσωπική επιλογή του κ. Μητσοτάκη» και πως «τα όσα απίθανα εκστομίζει δεν βαραίνουν μόνο τον ίδιο, αλλά το σύνολο της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Το ναυάγιο έγινε πολύ κοντά στο υπουργείο Ναυτιλίας και με καλές καιρικές συνθήκες. Αν είχε βυθιστεί μεγαλύτερο πλοίο, το μαζούτ θα είχε φτάσει μέχρι την Ακρόπολη», είχε δηλώσει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης νωρίτερα στον ΣΚΑΪ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι κατέστρεψε τον Σαρωνικό και ήθελε να υποβαθμίσει το γεγονός του ναυαγίου και τη ρύπανση, λέγοντας ότι στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου είναι μέλος ένας από τους θερμότερους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι για πολιτικούς λόγους και από ανικανότητα τα έκανε θάλασσα, για αυτό, είπε, ο κ Μητσοτάκης ζήτησε την παραίτηση του υπουργού. Ακόμα κατηγόρησε τον υπουργό ότι κατέθεσε με τέσσερις μέρες καθυστέρηση το αίτημα για Ευρωπαϊκή βοήθεια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης