Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Τις τροπολογίες που κατατέθηκαν στο νομοσχέδιο για τους Ο.Τ.Α. και αφορούν στους δασικούς χάρτες, επέκρινε σκληρά, ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Τρικάλων, Κώστας Σκρέκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Άλλη μια παράταση στο παρά πέντε από την Κυβέρνηση στην προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων για τους αναρτημένους δασικούς χάρτες. Συνέχεια σ’ ένα επικίνδυνο “παιχνίδι” με την οριστικοποίησή τους, τη στιγμή που χιλιάδες πολίτες, βυθισμένοι στην απόγνωση, αδυνατούν να πληρώσουν το δασικό χαράτσι, για να σώσουν την περιουσία τους, την τελευταία στιγμή», τόνισε ο κ. Σκρέκας.

«Ένας νόμος ανερμάτιστος» υπογράμμισε «που αλλάζει κάθε δύο μήνες. Από μια Κυβέρνηση χωρίς σχεδιασμό, με άπειρες προχειρότητες σε καίρια ζητήματα».

«Χιλιάδες μικροϊδιοκτήτες αγροτικής γης, βλέπουν τις περιουσίες τους μέσα σε μια νύχτα να χάνονται, ανήμποροι να αντιδράσουν», επεσήμανε και καταλήγοντας δήλωσε: «Ότι κι αν συμβαίνει – άγνοια, αφέλεια, πειραματισμός ή προχειρότητα της Κυβέρνησης – το αποτέλεσμα είναι πάντα σε βάρος του Έλληνα πολίτη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης