Για πολλοστή φορά ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την ότι σκοπεύει να κλείσει την αξιολόγηση, ρίχνοντας πρόσθετα βάρη στα λαϊκά στρώματα και τους εργαζομένους.

Όπως είπε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ1, «διαφαίνεται πως έχουν συμφωνηθεί μειώσεις στο αφορολόγητο, καθώς και μελλοντικές περικοπές στις συντάξεις, απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και αλλαγή των εργασιακών σχέσεων». «Τα όποια αντισταθμιστικά θα αφορούν ψίχουλα ελεημοσύνης για συνθήκες ακραίας φτώχειας» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το τι θα έπραττε το ΚΚΕ αν ο λαός το είχε επιλέξει, σημείωσε αρχικά ότι «σε μια τέτοια περίπτωση ο ελληνικός λαός θα ξέρει τι έχει επιλέξει, καθώς εμείς δεν λέμε προεκλογικά ψέματα».

«Ο ελληνικός λαός θα επέλεγε το ΚΚΕ να ηγηθεί της προσπάθειας ανόρθωσης της ελληνικής οικονομίας προς όφελος του» πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι «η αποδέσμευση από την Ε.Ε. προϋποθέτει την κοινωνικοποίηση του παραγόμενου πλούτου και το πέρασμα όλων των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας στα χέρια του ελληνικού λαού».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης