Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μίλησε για τα σχέδια της Ε.Ε. και της ελληνικής κυβερνήσεως, χαρακτηρίζοντας βρώμικη «τη δουλειά που έχει ξεκινήσει και ευνοεί το μεγάλο κεφάλαιο». 

«Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του έχουν αποφασίσει, απ’ ότι όλα δείχνουν, να ολοκληρώσουν τη βρώμικη δουλειά που έχουν ξεκινήσει, αυτό που τους απαιτεί το ίδιο το μεγάλο κεφάλαιο, η Ε.Ε. και οι άλλοι ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί», αναφέρει σε δήλωσή του γ.γ. της Κ.Ε. του Κομμουνιστικού Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως τονίζει ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, «σε αυτό το ζήτημα τους σιγοντάρει πάρα πολύ καλά και η αξιωματική αντιπολίτευση και τα άλλα αστικά κόμματα». Κατά τον κ. Κουτσούμπα, το δίλημμα για τους πολίτες είναι ένα: «Ή θα υποταχθούν ή θα περάσουν στην αντεπίθεση».

«Όσο καθυστερούμε να περάσουμε σε αυτή την αντεπίθεση, τόσο θα δυναμώνουν τα νέα αντιλαϊκά μέτρα, τόσο θα μετράμε νέες μεγάλες απώλειες στο εισόδημά μας, στις συντάξεις, στους μισθούς, στα κοινωνικά δικαιώματα, στα δικαιώματα όλων των εργαζομένων, των αγροτών, των επαγγελματιών, θα πληρώνουμε νέους φόρους – ο ΕΝΦΙΑ ήδη έρχεται από τη Δευτέρα», προσέθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης