Τη στήριξή του στο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσε, παρότι απέκλεισε οποιοδήποτε ενδεχόμενο εκλογικής συνεργασίας μαζί του, ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM».

«Δε θα με δείτε πουθενά» απάντησε ο Φώτης Κουβέλης στο ερώτημα εάν θα βρίσκεται στις εκλογικές λίστες του ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες εκλογές. «Είναι οριστικό, σας το είπα και ξέρετε, όταν λέω κάτι, το εννοώ» είπε ο κ. Κουβέλης και πρόσθεσε: «Και πρέπει να σας πω ότι σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή δεν έβαλα ποτέ το προσωπικό, πάνω από το συλλογικό. Δεν το έπραξα ακόμη κι όταν “φούντωνε” η ιστορία για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Ξέρετε, πολλούς συνέλληνες να έχουν αρνηθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Προφανώς όχι. Με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζω και τη σημερινή κατάσταση» ανέφερε ο κ. Κουβέλης και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εγώ δεν είπα ποτέ ψέματα στον ελληνικό λαό και η επιλογή μου να στηρίξω τον ΣΥΡΙΖΑ, με τις επιφυλάξεις μου, τις αντιθέσεις μου, τις αντιρρήσεις μου, δεν είναι τίποτε άλλο παρά η ακριβής πολιτική μου στάση απέναντι στα πράγματα. Γιατί εκείνο που πιστεύω, είναι ότι ο τόπος χρειάζεται μια λύση, που πρέπει να είναι αριστερή και ουσιαστικά προοδευτική».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης