Ο Γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης και τα μέλη της Π.Γ. Θανάσης Πετράκος και Γιάννης Δούκας, επισκέφτηκαν σήμερα το διυλιστήριο των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛ.ΠΕ) στον Ασπρόπυργο στο πλαίσιο της δράσης τους ενάντια στο ξεπούλημα των ΕΛ.ΠΕ.
Ως γνωστόν ανακοινώθηκε συμφωνία του ΤΑΙΠΕΔ (Δημόσιο) και Λάτση, οι οποίοι κατέχουν το 35% και το 46% αντίστοιχα των ΕΛ.ΠΕ, να πέσει η συμμετοχή και των δύο στο 15% και να πουλήσουν τα υπόλοιπα ποσοστά τους σε στρατηγικό επενδυτή, ο οποίος θα αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των ΕΛ.ΠΕ και θα καταστεί διεύθυνση της επιχείρησης.
Αρχικά οι Παν. Λαφαζάνης, Θαν. Πετράκος και Γ. Δούκας συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του σωματείου Εργαζομένων στα ΕΛ.ΠΕ, Παν. Οφθαλμίδη και τα μέλη του ΔΣ του σωματείου στα γραφεία τους.
Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε μίλησε με τους εργαζόμενους στη συντήρηση και στους θαλάμους ελέγχου των μονάδων στη μετατροπή και στη διύλιση.
Τέλος η αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε συναντήθηκε στα γραφεία της διοίκησης των διυλιστηρίων του Ασπρόπυργου με τους Γιάννη Ψυχογιό, μέλος του Δ.Σ των ΕΛ.ΠΕ και γενικό διευθυντή διυλιστηρίων και εφοδιασμού, Αλέκο Παργινό, αναπληρωτή γενικό διευθυντή διυλιστηρίων και Διονύση Μπελεκούκια, διευθυντή του διυλιστηρίου Ασπροπύργου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης