Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, επικεφαλής της ΛΑ.Ε, σε συνέντευξή του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης των Ιωαννίνων, όπου βρίσκεται, τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Όσο η κυβέρνηση Τσίπρα επιμένει στο αντιασφαλιστικό της έκτρωμα τόσο πιο βαθιά πριονίζει το κλαδί που κάθεται και πολύ γρήγορα θα σωριαστεί με γδούπο.

Η κυβέρνηση της λαιμητόμου για τις συντάξεις, της λαιμητόμου για τον επαγγελματικό και αυτοαπασχολούμενο κόσμο της χώρας και της λαιμητόμου για τους αγρότες, θα σαρωθεί από τις κοινωνικές κινητοποιήσεις, που λαμβάνουν τη μορφή χιονοστιβάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαιρετίζουμε τον αγώνα των επαγγελματιών και των αγροτών σε όλη την Ελλάδα για την επιβίωσή τους και θεωρούμε απόλυτα αναγκαίο αυτός ο αγώνας να αποκτήσει αντιμνημονιακό προσανατολισμό και προοδευτικό περιεχόμενο για την ανασυγκρότηση της χώρας. Γιατί τότε μόνο ο αγώνας αυτός θα είναι αποτελεσματικός και νικηφόρος.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι πιο μνημονιακός και από το ίδιο το μνημόνιο και δεν συνιστά ο ίδιος και η ΝΔ εναλλακτική λύση στην κυβέρνηση Τσίπρα, αλλά αποτελεί τη συνέχιση και ολοκλήρωση του μνημονιακού ενταφιασμού της χώρας και του λαού».

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λαφαζάνης από την Άρτα: Τσίπρας-Μητσοτάκης είναι το δίδυμο της καταστροφής, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016, 22:28

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης