Στη Λέσβο βρέθηκε ο Γερμανός πρεσβευτής στην Αθήνα Γενς Πλότνερ, ο οποίος συναντήθηκε στο δημαρχείο Μυτιλήνης με τον δήμαρχο Σπύρο Γαληνό. Στην ατζέντα της συνάντησής τους ήταν τα ζητήματα που αφορούν στη Λέσβο, ενώ ο δήμαρχος ανέλυσε στον Γερμανό πρεσβευτή ανέλυσε όλο το φάσμα των πρωτοβουλιών και δράσεων του δήμου. Επίσης, συζήτησαν διάφορα ζητήματα με ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομία και τον τουρισμό. Ο κ. Γαληνός επανέλαβε την ανάγκη στήριξης της τοπικής κοινωνίας και γενικότερα της Λέσβου σε όλα τα επίπεδα.

Ο Γερμανός διπλωμάτης άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον δήμαρχο και τον ευχαρίστησε για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση και τη γόνιμη ανταλλαγή απόψεων. Ο κ. Πλότνερ επεσήμανε ότι, όπως είχε υποσχεθεί στην προηγούμενη συνάντησή του με τον κ. Γαληνό, επέστρεψε στη Λέσβο για να γνωρίσει ακόμη καλύτερα το νησί και να στηρίξει δράσεις που το αναδεικνύουν σε όλο τον κόσμο.
Εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για το νησί και τους κατοίκους του, επισημαίνοντας για ακόμη μια φορά ότι ο δήμος αλλά και γενικότερα ο λεσβιακός λαός χειρίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο τις κρίσεις που προέκυψαν. Παράλληλα, δεσμεύθηκε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται στην κατεύθυνση της θετικής προβολής του νησιού, μεταφέροντας εικόνες και μηνύματα και υπογραμμίζοντας ότι η Λέσβος είναι ένας ασφαλής και πανέμορφος προορισμός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης