Λάβρος κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, εμφανίστηκε από τη Λάρισα όπου βρέθηκε το Σάββατο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, στο περιθώριο ημερίδας που υλοποιεί ο Φορέας Έρευνας και Επιμόρφωσης «Ηγέτες του Κέντρου» με θέμα «Η έξοδος από την κρίση μέσα από τα πλαίσια του ευρώ».

Με αφορμή τις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα του, ο κ. Λεβέντης κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη λέγοντας χαρακτηριστικά πως «πιστεύω και έχω στοιχεία ότι ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται πίσω από μία προσπάθεια που κάνει για διεύρυνση και ουσιαστικά ωθεί προς αποστασίες. Ιδιαιτέρα στην Ένωση Κεντρώων θεωρεί σημαντικές τις αποστασίες γι’ αυτόν γιατί είναι ένα νέο καινούριο πολύ τίμιο κόμμα. Θεωρεί ο Μητσοτάκης ότι παίρνει από εμάς στελέχη ισχυροποιείται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτήρισε ως «ανήθικο» το γεγονός «να προσπαθείς να αποσπάσεις στελέχη από ένα τίμιο κόμμα αξιοποιώντας τις ανθρώπινες αδυναμίες», συμπληρώνοντας ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης δουλεύει στην τροχιά του πατέρα του. Ο πατέρας ήταν αρχιμάγειρας αποστασιών, το ίδιο είναι και ο Κυριάκος. Δεν διαφέρει η οικογένειά του. Έχει ένα dna ανηθικότητας».

Σχολιάζοντας στο onlarissa.gr τις συνεχείς τουρκικές προκλήσεις του τελευταίου διαστήματος, ζήτησε από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να ρίξει τους τόνους, λέγοντας χαρακτηριστικά «να προσέξει ο κ. Καμμένος να χαμηλώσει τους τόνους γιατί αν κάνουν οι τούρκοι κανένα «ντου» θα δω τον τσαμπουκά του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης