Επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος; Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ ναι, σύμφωνα με τους συνεργάτες του στη Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα, όχι… ακριβώς. Τι έχει συμβεί; Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε την περασμένη Τετάρτη στην ομιλία του ότι ο ανεξάρτητο βουλευτής επιστρέφει στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Ωστόσο, το zougla.gr επικοινώνησε με στενό συνεργάτη του προέδρου της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα ο οποίος διευκρίνισε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. Αυτό που έχει συμφωνηθεί είναι να υπάρξει κοινή πορεία Κοινοβουλευτικών Ομάδων ΠΑΣΟΚ – Ελιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα ψηφίζουμε μαζί, θα συνεδριάζουμε μαζί, αλλά εμείς δεν θα μετέχουμε στα όργανα του ΠΑΣΟΚ» ξεκαθαρίζει. Μάλιστα φέρνει ως παράδειγμα την κίνηση του Ι. Μιχελογιαννάκη, ο οποίος όταν είχε μεταπηδήσει από την ΔΗΜΑΡ στο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το προβληματικό εδώ είναι ότι η Ελιά κατέβηκε ως σχήμα στις ευρωεκλογές και δεν εκπροσωπείται στο εθνικό κοινοβούλιο. Ως εκ τούτου, στο τυπικό κομμάτι, πρέπει να βρεθεί μια φόρμουλα μετονομασίας, ει δυνατόν. Το πιθανότερο είναι ο κ. Λοβέρδος να στείλει τις επόμενες ημέρες επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής με την οποία θα ανακοινώνει ότι ο ίδιος και ο έτερος βουλευτής της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα Χρήστος Αηδόνης, θα συνεργάζονται με την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

«Το πιο σωστό πάντως θα ήταν να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ κανονικά» σχολιάζουν από τη Χ. Τρικούπη και προβλέπουν ότι αυτό πιθανόν να γίνει μετά το Συνέδριο του Οκτωβρίου που εξήγγειλε χθες, ο Ευ. Βενιζέλος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης