Δριμύ κατηγορώ εναντίον της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για διάψευση, κατά τη διετία διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, όλων των ελπίδων που δημιούργησε στον ελληνικό λαό, την ανυπαρξία συγκεκριμένης προοπτικής, αλλά και την εξώθηση της χώρας σε αδιέξοδο και την υπογραφή ενός τέταρτου μνημονίου, εξαπέλυσε απόψε από την Αλεξανδρούπολη ο βουλευτής της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης.

Στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε με την ευκαιρία της παρουσίας του στην πρωτεύουσα του Έβρου για την κοπή πίττας της τοπικής ΝΟΔΕ, ο κ. Βορίδης δήλωσε πως με την υπογραφή του μνημονίου και τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις για μονομερή διαγραφή του χρέους, έχουν καταρρεύσει οι βασικές εξιστορήσεις της κυβέρνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόνισε πως παρά τις εκφρασμένες δεσμεύσεις της κυβέρνησης, μετά από δύο χρόνια διακυβέρνησης απεδείχθη πως:

-από τις 2000 υποθέσεις της λίστας Λαγκάρντ έχουν ελεγχθεί οι 180 αποφέροντας 200 εκατομμύρια ευρώ ως καταλογισμό και όχι στο δημόσιο ταμείο,

-«ο αντισυνταγματικός νόμος Παππά», όπως ανέφερε, διαμόρφωσε ένα ραδιοτηλεοπτικό τοπίο όπου υπάρχουν άνθρωποι που έχουν βάλει λεφτά και εκπέμπουν, που έχουν βάλει λεφτά και δεν εκπέμπουν και άλλοι που δεν έχουν βάλει λεφτά και εκπέμπουν,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– ως προς το «διεφθαρμένο μιντιακό σύστημα», όπως είπε, δεν προέκυψαν ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα από την εξεταστική επιτροπή που συγκροτήθηκε μετά την εξέταση από αυτήν διευθυντικών στελεχών των ΜΜΕ, των τραπεζών, της Τράπεζας της Ελλάδος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης