Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Σε κάθε επίσκεψη τού Άδωνι Γεωργιάδη, η υποδοχή ήταν «θερμή».

Αρχικά, ο υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου τον περίμεναν εργαζόμενοι έξω και είχαν έντονη λογομαχία μαζί του. Ο εργαζόμενος στο νοσοκομείο διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν έχει υπογράφει η συλλογική σύμβαση εργασίας τους, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να του απαντά ειρωνικά αν είναι με ειδική σύμβαση εργασίας στο νοσοκομείο και γιατί δεν έβαλε το πανό του ΠΑΜΕ. «Δουλεύουμε χωρίς συλλογικές συμβάσεις. Δεν μπορείτε να απαντήσετε ούτε η διοίκηση ούτε εσείς γιατί δουλεύουμε με ελαστικές μορφές εργασίας” είπε ο εργαζόμενος στον υπουργό, ο οποίος απάντησε: «Γιατί δεν πήρατε το πανό του ΠΑΜΕ μαζί σας και ήρθατε μόνος σας;»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε το ΠΕΔΥ Τούμπας, όπου πολίτες και εργαζόμενοι στην υγεία διαμαρτυρήθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της χώρας.

Αυτήν την ώρα ο Άδωνις Γεωργιάδης βρίσκεται στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, όπου πραγματοποιεί ομιλία στο διεθνές επιστημονικό διήμερο για την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας στην Θεσσαλονίκη. Και εδώ ο Άδωνις Γεωργιάδης έτυχε «θερμής υποδοχής» από δύο πρώην εργαζόμενες, οι οποίες διαμαρτυρήθηκαν για τη μετακίνησή τους σε οργανικές θέσεις στην Αθήνα, όταν εργάζονταν στο Νοσοκομείο Παναγία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: thestival/ rthess

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης