Συνάντηση με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη είχαν οι Ενώσεις Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής – Πειραιά και Νήσων, Κυκλάδων, Β.Δ Ελλάδας και Ν.Δ. Ελλάδος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προκειμένου οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των λιμενικών να θέσουν στον κ. Μητσοτάκη ζητήματα που αφορούν στον κλάδο τους. Ανάμεσα στα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση ήταν η επίσπευση των 445 προσλήψεων για το 2014 «σε συνάρτηση με την υποστελέχωση του Σώματος που ταλαιπωρεί αφάνταστα τη συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης τέθηκε θέμα «οικονομικής ενίσχυσης των ένστολων, οι οποίοι ιδιαίτερα στα χρόνια της κρίσης έχουν υποστεί δραματικές απώλειες στο εισόδημα τους, δυσανάλογες της αποστολής τους», ενώ υπήρξε υπενθύμιση για τη δέσμευση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να δοθεί μέρος του πρωτογενούς πλεονάσματος στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους ανακοίνωσε ότι μετά από τις 23 Απριλίου, «η κυβέρνηση θα είναι σε θέση να ανακοινώσει το ύψος της οικονομικής ενίσχυσης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, η οποία θα δοθεί με εφάπαξ χορήγηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης