«Με τον πρωθυπουργό είμαστε απόλυτα συντονισμένοι και συνεννοημένοι» επεσήμανε εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου το απόγευμα της Τρίτης ο υπουργός Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα, Πάνος Καμμένος.  

«Η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σε πείσμα όσων γράφουν σενάρια, θα συνεχιστεί μέχρι τέλους, με σεβασμό στις κόκκινες γραμμές», δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μετά από τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό και σημείωσε πως «οι όποιες διαφοροποιήσεις εντός της κυβέρνησης, είναι δείγμα δημοκρατίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είπε, οι δύο στόχοι που έχει βάλει η κυβέρνηση, η κάθαρση και η έξοδος από τα μνημόνια, είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή τους.

Ο Π. Καμμένος τόνισε ότι πλησιάζει η ώρα που ο ελληνικός λαός θα φύγει από τα μνημόνια και την επιτροπεία. Σε ό,τι αφορά την κάθαρση υποστήριξε ότι «με αυτή την κυβέρνηση συνεργασίας, μιας έντιμης πολιτικής συνεργασίας σπάσαμε το κατεστημένο της μεταπολίτευσης. Οι υποθέσεις δεν μπαίνουν στο αρχείο. Όταν η δικαιοσύνη προσκρούει σε μεγάλους και επώνυμους δεν σταματά την διερεύνηση».

Για τους Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη

«Η σύλληψη των Ελλήνων αξιωματικών είναι ένα διμερές θέμα το οποίο παίρνει και διεθνείς διαστάσεις με τις απόψεις που εκφράζουν η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ» επεσήμανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και συμπλήρωσε:

«Οι Έλληνες στρατιωτικοί βρίσκονται αυτήν τη στιγμή κρατούμενοι και αυτό που ζητούμε είναι να μην χρησιμοποιούνται ως μέσο εκβιασμού και πιέσεως. Δεν έχουμε μπροστά μας πρόταση για ανταλλαγή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε σε πλήρη συνεννόηση. Ο πρωθυπουργός και εγώ είμαστε απόλυτα συντονισμένοι» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος. 

Για την ονομασία της ΠΓΔΜ

Ερωτηθείς για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, είπε πως η συζήτηση είναι στα χέρια της γειτονικής χώρας και επανέλαβε ότι οι συνταγματικές αλλαγές αποτελούν απόλυτη προϋπόθεση.

Δείτε τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου:

Διαβάστε επίσης: Κανένα ρήγμα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ – Η Τουρκία λειτουργεί με λογικές Εξπρές του Μεσονυχτίου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης