Εν μέσω ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων και πυκνότητας ανακατατάξεων το zougla.gr διεξάγει δημοσκόπηση με αναφορά σε όλα τα μείζονα ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας. Οι πολίτες ψηφοφόροι άνω των 17 ετών καλούνται να τοποθετηθούν έναντι της συμφωνίας των Πρεσπών για το όνομα της ΠΓΔΜ, της συμφωνίας στο Eurogroup για την έξοδο της χώρας από το πρόγραμμα στήριξης αλλά και σε άλλα καίρια ζητήματα όπως τη συγκρότηση νέων πολιτικών χώρων ή τον διαχωρισμό Κράτους και Εκκλησίας.

Βεβαίως, οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν το κόμμα που θα ψήφιζαν εάν οι εκλογές διεξάγονταν την επόμενη Κυριακή, έτσι ώστε να καταγραφεί η πρόθεση ψήφου και η παράσταση νίκης στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή κατά την οποία διεξάγεται η μέτρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έρευνα-δημοσκόπηση από το zougla.gr άρχισε την Τρίτη 26 Ιουνίου και θα διαρκέσει για μερικά εικοσιτετράωρα, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός συμμετεχόντων. Την ευθύνη για τη μέτρηση των δεδομένων της έρευνας – δημοσκόπησης έχει αναλάβει η έμπειρη επιστημονική ομάδα με την οποία συνεργάζεται η ηλεκτρονική μας εφημερίδα και η οποία εγγυάται την άρτια διεκπεραίωση της στάθμισης των αποτελεσμάτων.

Στην έρευνα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες άνδρες και γυναίκες άνω των 17 ετών. Τα συμπεράσματα από τη δημοσκόπηση θα δημοσιοποιηθούν αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της.

Πατήστε εδώ για να ψηφίσετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης