Της Άντζελας Πεΐτση

Ιδιαίτερα μεγάλη είναι από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, η προσέλευση των γαλάζιων στελεχών της Θεσσαλονίκης που υποβάλλουν υποψηφιότητα συνέδρου, στοχεύοντας στην εκλογή τους για το 10ο Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ, τον ερχόμενο Απρίλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρόεδροι και των τεσσάρων ΝΟΔΕ Κεντρικού – Ανατολικού – Δυτικού και Β’ Θεσσαλονίκης, κάνουν λόγο για «αθρόα» προσέλευση στελεχών. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Μητροπολίτου Ιωσήφ, ο αριθμός των υποψηφίων συνέδρων αγγίζει ακόμα και τον διπλάσιο αριθμό των θέσεων, που αναλογούν ανά Νομαρχιακή.


Ταυτόχρονα, υπογραμμίζουν πως «γενικότερα, αυτή η σημερινή προσέλευση, αποτελεί τη “συνέχεια” της μεγάλης συμμετοχής των οπαδών και φίλων της ΝΔ, στην πρόσφατη και κορυφαία εσωκομματική εκδήλωση για την ανάδειξη νέου αρχηγού του κόμματος». Επίσης, σύμφωνα -πάντα- με στελέχη της Διοικούσας Επιτροπής Ν. Θεσσαλονίκης, «η διάθεση τόσων ανθρώπων να συμμετέχουν στα πολιτικά δρώμενα πιστοποιεί πως υπάρχουν λύσεις στα αδιέξοδα, γεγονός που εγγυάται το σύνολο του προγράμματος της ΝΔ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διευκρινίζεται πως οι εκλογές τόσο για την ανάδειξη των νέων διοικητικών συμβουλίων των τοπικών επιτροπών της ΝΔ όσο και των συνέδρων για το 10ο Τακτικό Συνέδριο της γαλάζιας παράταξης, θα διεξαχθούν την Κυριακή 3 Απριλίου 2016.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης