«Εάν η κυβέρνηση φέρει προς ψήφιση μια συμφωνία που περιέχει το erga omnes, πιστεύω πως όλα τα κόμματα θα πρέπει να την στηρίξουν», τονίζει ο ευρωβουλευτής με το Ποτάμι, Μίλτος Κύρκος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αυγή» της Κυριακής.

Για τη μεταμνημονιακή εποχή, ο κ. Κύρκος εκτιμά πως «μόνο ρόδινη δεν θα είναι», ενώ υπογραμμίζει τη ανάγκη η κυβέρνηση «να ανοίξει τη συζήτηση για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που ακόμη εκκρεμούν και για το εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο». Δηλώνει ότι στον διάλογο της επόμενης μέρας ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σαφή θέση και ρόλο «ακόμη και εάν χρειαστεί να αλλάξει ξανά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνει πως δεν κατανοεί το αίτημα της Φώφης Γεννηματά για εκλογές άμεσα, χαρακτηρίζει την αυστηρή προειδοποίησή της με διαγραφές ως «μια κραυγή αγωνίας» και μια «άστοχη επίδειξη πυγμής», ενώ επισημαίνει ότι στο Κίνημα Αλλαγής «το κακό είναι πως ακόμη απουσιάζει ο πολιτικός λόγος, ο προγραμματικός λόγος».

Για το Ποτάμι, τέλος, εκτιμά ότι «θα εξαφανιστεί στις επόμενες εθνικές εκλογές, καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν άλλαξε η ΔΗΣΥ, το Ποτάμι έχασε τον αυτόνομο ρόλο του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης