Σε νέο μήνυμά του προς τους πολίτες ο πρωθυπουργός τόνισε ότι όλοι πρέπει να επιδείξουν υπευθυνότητα και πως ό,τι κι αν επιλέξει ο κόσμος την Κυριακή, την Δευτέρα δεν θα υπάρχει τίποτα να τον χωρίσει.

«Το ΟΧΙ δεν σημαίνει ρήξη, αλλά καλύτερη συμφωνία. Πείτε όχι στον διχασμό, όχι σε όσους επιχειρούν να σπείρουν τον διχασμό. Σας καλώ να αποφασίσετε με αποφασιστικότητα. Πρέπει όλοι και όλες να επιδείξουμε. Την Κυριακή δεν κρίνεται η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη αλλά αν θα αποδεχτούμε την πολιτική που προτείνουν. Αν θα συναινέσουμε στον αργό θάνατο της κοινωνίας», τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στην έκθεση του ΔΝΤ που -όπως είπε- δικαιώνει την επιλογή μας να μην δεχτούμε την πρόταση των Θεσμών.

«Αυτή η θέση δεν παρουσιάστηκε όμως ποτέ στις διαπραγματεύσεις. Ο μόνος τρόπος για να καταστεί βιώσιμο το χρέος είναι όπως λένε να κουρευτεί κατά 30%. Χτες η έκθεση του ΔΝΤ δικαίωσε την κυβέρνηση. Η ώρα της ευθύνης έφτασε. Όταν ένας λαός παίρνει το μέλλον στα χέρια του δεν έχει τίποτα να φοβηθεί».

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης