Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Την αμέριστη συμπαράστασή τους, στους πολίτες της Βαρκελώνης, με αφορμή το τρομοκρατικό χτύπημα της Πέμπτης 17 Αυγούστου 2017, έστειλαν με μηνύματά τους, μέσω των social media, κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Οι σκέψεις μας είναι με τους πολίτες της Βαρκελώνης. Είμαστε δίπλα τους σε μια ακόμη επίθεση γεμάτη φρίκη και μίσος».

Η πρώην Υπουργός Εξωτερικών, Βουλευτής Ά Αθηνών, Ντόρα Μπακογιάννη, μέσω Τwitter, υπογράμμισε: «Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι με τους πολίτες της Βαρκελώνης. Δεν θα το βάλουμε κάτω!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η επίθεση στην Βαρκελώνη είναι μία ακόμη επίθεση κατά των ευρωπαϊκών αξιών» δήλωσε μέσω Twitter, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Βουλευτής Β’ Αθηνών, Νίκος Δένδιας και συνεχίζοντας επεσήμανε: «Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στην κυβέρνηση και τον λαό της Ισπανίας όπως και στους οικείους των θυμάτων».


Η Βουλευτής Β’ Αθηνών και Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Άννα Ασημακοπούλου, ανέφερε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter: «Θλίψη και οργή για το τρομοκρατικό χτύπημα στη Βαρκελώνη. Οι σκέψεις μας στα θύματα και στις οικογένειές τους».

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, μέσω Twitter έστειλε το δικό της μήνυμα: «Η σκέψη και η αλληλεγγύη μας βρίσκεται με τους συμπολίτες μας στη Βαρκελώνη. Θλίψη και αποτροπιασμός….»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης