Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ Ανδρέας Λοβέρδος θα καταθέσει μήνυση κατά των προστατευόμενων μαρτύρων, των «κουκουλοφόρων» για την υπόθεση Νovartis όπως τους αποκάλεσε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Λοβέρδος προανήγγειλε δε, νέο κύμα μηνύσεων, κατά κουκουλοφόρων και ηθικών αυτουργών, κάνοντας λόγο και πάλι για «αρχισυμμορίτες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο βουλευτής ενημέρωσε για την επίσκεψή του στην εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και για την κατάθεση αίτησης για να ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί του, οι δικοί του και συγγενικών προσώπων, για την οποία το σχετικό αίτημά θα κατατεθεί στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα.

Πρόσθεσε ότι η Προανακριτική πρέπει να προχωρήσει γρήγορα στο έργο της, και όχι να κρατήσει μήνες. «Να τελειώνουμε τη διαδικασία, όχι με το βάδισμα της χελώνας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Eπί των ημερών μου δεν αυξήθηκε η συμμετοχή των ασφαλισμένων ούτε κατά 1 λεπτό, ήταν καθαρό το κόψιμο στην φαρμακευτική δαπάνη», δήλωσε κατηγορηματικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς εξάλλου για το γεγονός ότι πριν αναλάβει υπουργός Υγείας, ήταν υπουργός Εργασίας, και ότι υπουργός Υγείας ήταν η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και αρμόδια για το δελτίο τιμών φαρμάκων η Λούκα Κατσέλη ως υπουργός Ανάπτυξης, ο κ. Λοβέρδος δεν θέλησε να μιλήσει για άλλα πολιτικά πρόσωπα, τόνισε ωστόσο ότι ήταν η «τριάδα» για τη μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης, με συντονισμένες προσπάθειες.

Ο κ. Λοβέρδος μίλησε και για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, εκτιμώντας ότι «η κάλπη θα είναι η καταστροφή του Τσίπρα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης