«Σύντομα θα αποτελέσει ένα κακό παρελθόν για την πατρίδα μας», ανέφερε για τον Αλέξη Τσίπρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σχόλιό του με αφορμή τη δήλωση του πρωθυπουργού μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε τον πρωθυπουργό αν νοιώσει ότι δεν μπορεί πλέον να ασκήσει τα καθήκοντά του να παραιτηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είπε επίσης ότι η ΝΔ αν και βρίσκεται εν μέσω μιας δημοκρατικής εσωκομματικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου προέδρου, παραμένει η μόνη πολιτική δύναμη στη χώρα με την εμπειρία και τη γνώση να διαπραγματευτεί με τους εταίρους μας προς όφελος των Ελλήνων πολιτών.

«Θα περίμενα από τον κ. Τσίπρα που επέβαλε το σκληρότερο τρίτο μνημόνιο και που οδηγεί την οικονομία στη λάθος κατεύθυνση, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον αφανισμό και θέτει τη χώρα σε κίνδυνο, εκτός από μια ειλικρινή συγγνώμη, περισσότερη αυτογνωσία και ταπεινότητα», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης και χρησιμοποιώντας ακόμα πιο σκληρή γλώσσα πρόσθεσε: «Ο κ. Τσίπρας που χώρισε την ελληνική κοινωνία σε ‘υπερήφανους διαπραγματευτές’ και ‘προσκυνημένους γερμανοτσολιάδες’ και δίχασε το λαό όσο κανένας πολιτικός από τη μεταπολίτευση και μετά, θα αποτελεί σύντομα ένα κακό παρελθόν για την πατρίδα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης