Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος, έστειλε μήνυμα για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ευρισκόμενος σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ελληνικέ Λαέ,

Η Χρυσή Αυγή χαιρετίζει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου του 2015. Η απάντηση του Ελληνικού Λαού στην πρόταση των “εταίρων”, στην πρόταση Γιουνκέρ, ήταν συντριπτικά “ΟΧΙ”. Αυτό το “ΟΧΙ” υποστήριξε με θέρμη το Κίνημά μας και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Βουλευτές, όλα τα Στελέχη, όλους τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες, που στάθηκαν σταθερά και υποστήριξαν τη γραμμή αυτή.

Η επόμενη μέρα, όμως, πρέπει να βρει όλους τους Έλληνες ενωμένους. Η 6η Ιουλίου δεν πρέπει να βρεις τους μισούς Έλληνες πατριώτες και τους άλλους μισούς Έλληνες προδότες. Θα πρέπει, επίσης, να τονίσουμε ότι το “ΟΧΙ” της Χρυσής Αυγής στην πρόταση Γιουνκέρ δεν είναι σίγουρα “ΝΑΙ” στην οποιαδήποτε πρόταση και στην οποιαδήποτε συμφωνία θα αποφασίσει η κυβέρνηση. Είμαστε σταθερά κατά του μνημονίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ταλαιπωρήθηκε πολύ ο Ελληνικός Λαός την εβδομάδα που πέρασε, με τις ουρές στα καταστήματα τροφίμων και στις τράπεζες. Αυτό ήταν ένα φαινόμενο απαράδεκτο, για το οποίο υπάρχουν ευθύνες όχι μόνο εκ μέρους της κυβερνήσεως, αλλά και εκ μέρους της Ευρώπης, η οποία εκβιαστικά κινήθηκε προς την κατεύθυνση να αναγκάσει τον Ελληνικό Λαό να πει “ΝΑΙ” στην πρότασή της.

Η Χρυσή Αυγή έπραξε το καθήκον της και απέδειξε ότι είναι ένα Κίνημα Πατριωτικό και Εθνικιστικό, το οποίο είπε ΟΧΙ στην ξενοκρατία. Επιτέλους, να σταματήσει η λασπολογία, η συκοφαντία, ο αποκλεισμός και η πολεμική εναντίον μας.

Η Χρυσή Αυγή είπε το ΟΧΙ στην ξενοκρατία. Είπε το ΟΧΙ σε κάθε μνημόνιο. Και θα πει το ΟΧΙ σε κάθε συμφωνία, η οποία θα διέπεται από το Αγγλικό Δίκαιο και θα εκχωρεί Εθνική Κυριαρχία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης