Βέλη κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, σημειώνοντας πως «μετά και την τρίτη αξιολόγηση μπαίνουμε σε μια νέα δύσκολη περίοδο για τον ελληνικό λαό και για τους εργαζόμενους».

Μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στα Χανιά, ο κ. Κουτσούμπας επεσήμανε ότι «την ίδια ώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τρέχει να ολοκληρώσει με τους λεγόμενους θεσμούς την τρίτη κατά σειρά αξιολόγηση, να ψηφίσει έναν ακόμα αντιλαϊκό προϋπολογισμό, τρέχει και μια άθλια προπαγάνδα που στόχο έχει να παγιδεύσει το λαό, να δημιουργήσει για μια ακόμα φορά ψεύτικες προσδοκίες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ότι κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό και αναρωτήθηκε: «Πως γίνεται να τελειώνουν τα μνημόνια και να έχουν ήδη ψηφιστεί μέτρα για μετά το 2019 και το 2020, όπως το τσεκούρι στο αφορολόγητο και τις συντάξεις; Πως γίνεται να τελειώνουν τα μνημόνια και οι κυβερνώντες να έχουν δεσμευτεί για πλεονάσματα που θα φτάνουν μέχρι το 2060;».

Ο κ. Κουτσούμπας ζήτησε εκ νέου να κλείσει η βάση της Σούδας, ενώ αναφέρθηκε στο πρόσφατο ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ, όπου όπως είπε «ζήσαμε το μεγαλύτερο ξέπλυμα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού κι ακόμα η κυβέρνηση δεν έχει ενημερώσει τον ελληνικό λαό για όλες τις συμφωνίες και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε στις ΗΠΑ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης