Το ποσοστό της προέδρου του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν αποκλείει κάθε πιθανότητα εκλογής της στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 Fm”, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

«Δεν είναι το ποσοστό της κ. Λεπέν ικανό να της δώσει οποιαδήποτε πιθανότητα εκλογής στον β΄γύρο διότι αυτές οι ιδέες της μισαλλοδοξίας που εκμεταλλεύονται τρομοκρατικά χτυπήματα και την οικονομική κρίση για να φτιάχνουν αφηγήματα ανασφάλειας στους πολίτες πρέπει να απομακρυνθούν», είπε ο κ. Ανδρουλάκης, υπογραμμίζοντας, «Πρέπει να δοθεί ένα μήνυμα ότι η Ευρώπη θα προχωρήσει προς όφελος των λαών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόνισε δε, ότι, απέναντι σε όλα τα “αφηγήματα” βάσει των οποίων αν διαλυθεί η Ευρώπη τότε θα λυθούν προβλήματα, όχι μόνο δεν θα επιλυθούν τα προβλήματα, αλλά θα πολλαπλασιαστούν, θα μεταλλαχθούν και δεν θα γίνουν απλά δυσεπίλυτα, αλλά άλυτα. Ο μόνος τρόπος είναι να έχουμε περισσότερη αλληλεγγύη, ανθρωπισμό και όραμα για να μειώσουμε τις ανισότητες μεταξύ των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είπε.

Σημείωσε δε, ότι η Ευρώπη πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες για το συλλογικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης