Θέση για τις ραγδαίες εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ πήρε το βράδυ της Πέμπτης με ανακοίνωσή του ο βουλευτής του κόμματος Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος υποστήριξε πως «ποτέ και πουθενά» δεν ζήτησε την παραίτηση του Φώτη Κουβέλη.

«Μίλησα για ανάληψη από τον πρόεδρο της ευθύνης για τις πολιτικές επιλογές που έριξαν τη ΔΗΜΑΡ του 6% στα βράχια του 1,2%» σημείωσε ο Γρ. Ψαριανός ο οποίος μάλιστα χαρακτήρισε «ανοησίες» όσα ακούγονται περί πιθανής υπουργοποίησής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η δήλωση του Γρ. Ψαριανού:

«Τις τελευταίες μέρες ακούγονται και γράφονται δεξιά κι αριστερά διάφορες ανακρίβειες, ανοησίες και λασπολογίες, διαστρεβλώνοντας δηλώσεις μου και μου χρεώνουν ούτε λίγο ούτε πολύ την παραίτηση του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη, κάνοντας μάλιστα λόγο για ανθρωποφαγική συμπεριφορά εκ μέρους μου.

Επειδή παίζεται ένα παιχνίδι με τη ΔΗΜΑΡ, με “σπασμένα τηλέφωνα”, διαρροές, λασπολογία, επειδή πρέπει να συζητηθούν και να αναζητηθούν οι αιτίες της συντριπτικής ήττας της Δημοκρατικής Αριστεράς, να σχεδιάσουμε την επόμενη ημέρα και να ανασυγκροτηθεί το κόμμα μας, αυτό το παιχνίδι πρέπει να τελειώσει οριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το βράδυ των εκλογών της Κυριακής 25 Μαΐου μέχρι και σήμερα, ποτέ και πουθενά δεν ζήτησα την παραίτηση του Φώτη Κουβέλη. Μίλησα για ανάληψη από τον πρόεδρο της ευθύνης για τις πολιτικές επιλογές που έριξαν τη ΔΗΜΑΡ του 6% στα βράχια του 1,2%. Το θέμα δεν είναι αλλαγή ηγεσίας αλλά αλλαγή πολιτικής. Είναι χρέος μας τώρα να συμβάλλουμε χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς ηγεμονισμούς στην συγκρότηση της Κεντροαριστεράς.

Τέλος, όλες οι ανοησίες που ακούγονται περί διαδοχής στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ, πιθανής υπουργοποίησης και όλα τα συναφή, δεν με αφορούν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης