«Από τον πρωθυπουργό εξαρτάται εάν θα κλείσει η αξιολόγηση. Κάθε μέρα που περνάει επιβαρύνεται το κόστος για τον Έλληνα πολίτη» είπε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε δηλώσεις της σε ραδιοφωνικό σταθμό, η κα. Μπακογιάννη τόνισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πρέπει να αντιληφθεί ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι και ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα σημείωσε πως στην κυβέρνηση πρέπει να ντρέπονται όταν υποστηρίζουν ότι η ΝΔ υιοθετεί τις απόψεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. «Η κυβέρνηση είναι παντελώς ανίκανη να διαχειριστεί την κρίση» σημείωσε με νόημα.

Σε ό,τι αφορά στα εθνικά θέματα και τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο είπε πως ποτέ η Άγκυρα δεν έφτασε ως τις Οινούσσες και ποτέ δεν αποκάλεσε τα ελληνικά χωρικά ύδατα, τουρκικά.

Ανέφερε επίσης πως όταν υπερ-φορολογείς σκοτώνεις της επιχειρηματικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με το ασφαλιστικό είπε πως επί κυβερνήσεως ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έγιναν πολλά βήματα ενώ είπε πως το νομοσχέδιο Κατρούγκλου τιμωρεί την εργασία. Σημείωσε δε, πως το νομοσχέδιο θα πάει για «νόμπελ αποτυχίας».

Σχολιάζοντας τις προβλέψεις της Κομισιόν είπε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει άλλο την ύφεση…

Σε ό,τι αφορά τέλος στο ενδεχόμενο δημοψήφισμα είπε ότι ο πρωθυπουργός έχει καταλάβει πως κάτι τέτοιο θα ήταν ανέκδοτο ενώ σε ερώτηση για εκλογές απάντησε πως η χώρα χρειάζεται άλλη κυβέρνηση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης