Άντζελα Πεϊτση

Δηλώσεις σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία έκανε ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο μέλλον της Νέας Δημοκρατίας, ενώ τόνισε πως «ο επόμενος πρόεδρος θα πρέπει να είναι βουλευτής διαφορετικά το κόμμα θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνάντηση με εκπροσώπους του πανεπιστημιακού κόσμου, μεταξύ των οποίων και προέδρους σχολών του ΑΠΘ, είχε στο πλαίσιο των επαφών του στη Θεσσαλονίκη, πριν την κεντρική του ομιλία, ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ.

Το zougla.gr, δημοσιεύει αποκλειστικό ρεπορτάζ από τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σ’ ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, με τον πρώην Υπουργό, να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη στασιμότητα και την μη πρόοδο εξέλιξης και υλοποίησης των μεγάλων έργων στην πόλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Μητσοτάκης, τόνισε πως η Θεσσαλονίκη είναι αδικημένη ως πόλη αναγνωρίζοντας το πολύ μεγάλο και ποιοτικό επιστημονικό δυναμικό που διαθέτει. Μάλιστα, τόνισε πως αυτό το επιστημονικό δυναμικό, θα πρέπει να αξιοποιηθεί κατάλληλα προκείμενου θα έρθει τόσο η ανάπτυξη στην πόλη και κατ’ επέκταση να καταστεί η πόλη μοχλός ανάπτυξης στα Βαλκάνια.Τέλος, οι εκπρόσωποι του πανεπιστημιακού κόσμου, δήλωσαν πως θεωρού ό,τι η μοναδική ελπίδα για το «αύριο» της ΝΔ, είναι να αναλάβει τα ινία του κόμματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης