Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Το μέλλον της Ευρώπης μετά το Brexit, καθώς και οι εξελίξεις στα Δυτικά Βαλκάνια θα βρεθούν στο επίκεντρο της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που θα διεξαχθεί στη Μάλτα, Τετάρτη 29 και Πέμπτη 30 Μαρτίου, με τη συμμετοχή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017, ο κ. Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Ολομέλεια του Συνεδρίου. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με πληροφορίες, θα τονίσει την ανάγκη «περισσότερης Ευρώπης» ικανής να φέρει ανάπτυξη, νέες θέσεις εργασίας και να δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ζητήματα όπως το προσφυγικό – μεταναστευτικό. Αλλά και ικανής να παρέχει ασφάλεια στους πολίτες της τόσο από τους εξωτερικούς όσο και από τους εσωτερικούς κινδύνους.

Στο περιθώριο της Συνόδου, ο Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού της Κύπρου κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, τον Υπουργό Εξωτερικών της Αυστρίας, SebastianKurz, τον Πρόεδρο του Ε.Λ.Κ. JosephDaul, τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, DonaldTusk, καθώς και τον Ισπανό πρωθυπουργό, MarianoRajoy.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης