Επιθέσεις, άδικες κριτικές και πoλιτικό bullying από το συγκεκριμένο συγκρότημα ΜΜΕ κατήγγειλει ο πρωθυπουργός χθες στη Βουλή.

Αναφερόμενος στον ΔΟΛ ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι «θα είναι αρνητική εξέλιξη αν κλείσουν τα Νέα και το Βήμα, όπως και το Έθνος και ο Ελεύθερος Τύπος και παλαιότερα η Ελευθεροτυπία για την οποία δεν άνοιξε μύτη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με εγκαλείτε για τον ΔΟΛ. Γιατί ακριβώς μιλάτε; Θέλετε να λογαριαστούμε; Ποιο είναι το αίτημά σας; Επί 1,5 χρόνο ένα ιστορικό και έγκυρο συγκρότημα έχει καταντήσει να είναι στα όρια του κίτρινου τύπου και με έχει στοχοποιήσει στην πρώτη σελίδα – από αυτές που έρχεστε εδώ κύριε Μητσοτάκη και τις επιδεικνύετε. Με τα σκίτσα του Αρκά, τους στίχους του Καβάφη και τα πρωτοσέλιδα των Νέων ερχόσαστε εδώ», είπε ο Αλ. Τσίπρας και πρόσθεσε ότι τα Νέα «έχουν γίνει σαν το άλλο σας αγαπημένο σας φύλλο, του κομιστή, του φίλου σας, του Θέμου Αναστασιάδη, που τον έπιασαν στα σύνορα με χρήματα και ζει στην Ελβετία

Η εφημερίδα με προπηλακίζει δημοσιογραφικά ότι το σπίτι που μένω σε νοίκι είναι από πλειστηριασμό, ότι δίνω ψεύτικα πόθεν έσχες, ότι έχω offshore εταιρείες. Με ποιο σκοπό; Για να κάνω το πολύ απλό, να σηκώσω το τηλέφωνο, όπως οι προηγούμενοι, και να πάρω ένα τραπεζίτη και να πω δώστε δάνεια με αέρα. Δεν το έκανα όμως».

Με πληροφορίες από periodista
Πηγή βίντεο: ΕΡΤ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης