Με ιδιαίτερη ορμή μπήκε στο παιχνίδι των εκλογικών μετεγγραφών ο ΛΑ.Ο.Σ., έχοντας ήδη εξασφαλίσει την παρουσία του Ηλία Ψινάκη στα ψηφοδέλτιά του, όπως πρώτη αποκάλυψε η zougla.gr.

Ένα δεύτερο «βαρύ» όνομα, που συγκαταλέγεται ήδη στους υποψήφιους βουλευτές, είναι κι αυτό του ποδοσφαιριστή Στράτου Αποστολάκη, πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και πρώην παίκτη και προπονητή του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μεγάλη έκπληξη θα ήταν, εάν τελικά στους υποψήφιους υπό τον κ. Καρατζαφέρη συμπεριλαμβανόταν και ο πρώην βουλευτής (και εμβληματική προσωπικότητα) του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη, Λευτέρης Κωνσταντινίδης.

Σε επικοινωνία μας, ο κ. Κωνσταντινίδης διευκρίνισε ότι του είχε γίνει πρόταση από καιρό, για λόγους ευγενείας δεν την απέρριψε αμέσως και ζήτησε χρόνο «να το σκεφτεί», αλλά χθες αναγκάστηκε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, αφού οι φήμες από την Αθήνα… θέριεψαν.

Σε ανακοίνωσή του, ο πρώην βουλευτής επισημαίνει τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το φίλο Γιώργο Καρατζαφέρη για την ευγενική πρότασή του να συμπεριληφθώ στα ψηφοδέλτια του κόμματός του, στις επικείμενες εθνικές εκλογές. Δεν μπορώ όμως να δεχθώ, επειδή:

1. Παρότι είμαι εσαεί βαθύτατα πολιτικό ον, δεν με ενδιαφέρει να είμαι βουλευτής.

2. Με τον Γιώργο Α. Παπανδρέου με συνδέει μακρά προσωπική και οικογενειακή φιλία, και κοινή αγωνιστική πορεία.

3. Επικροτώ μεν τις πατριωτικές θέσεις του κ. Καρατζαφέρη, αλλά είμαι πολύ αριστερός για να χωρέσω σε ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης